Waarom we durven: met de oprichters van JSHealth en The Dream Collective

Ons  De filosofie van SheDares gaat over durven proberen, buiten je comfortzone treden, risico's nemen en durven falen. We spraken met twee baanbrekende en invloedrijke ondernemers, Jessica Sepel, oprichter van JSHealth , en Sarah Liu, oprichter en algemeen directeur van The Dream Collective, om te horen wat hen motiveert, hoe durf in hun carrière zijn vruchten heeft afgeworpen en waarom ze vastbesloten om meer vrouwen in de technologische industrie te zien.

Q1. Jouw carrière is erop gericht vrouwen te helpen de beste versie van zichzelf te worden en hun volledige potentieel te bereiken. Waar kwam je motivatie vandaan?

Jessica

Eerlijk gezegd kon ik me door mijn eigen worstelingen en ervaringen inleven in wat vrouwen doormaken. Het ondersteunen van onze gemeenschap is mijn roeping en is altijd mijn oprechte motivatie geweest om JSHealth te blijven bouwen. 

Sara

Tijdens mijn eigen carrière, toen ik werkte in branding en marketing voor een schoonheidswinkel, realiseerde ik me dat er een aanzienlijk gebrek was aan ontwikkelingsmogelijkheden voor vrouwen in het midden van hun carrière. Ik heb The Dream Collective opgericht om deze kloof te dichten door bedrijven te helpen opzettelijke ontwikkelingsmogelijkheden te creëren voor hun vrouwelijke talent in het midden van hun carrière, en om diverse, rechtvaardige en inclusieve werkplekculturen te bevorderen om hun vooruitgang te ondersteunen.

Vraag 2. Wat is voor u de meest waardevolle steun geweest tijdens uw hele carrière?

Jessica

Waarschijnlijk mijn man, Dean, die altijd in mij heeft geloofd en nu onze CEO is. Ook ons ​​team, we weten dat we niets zijn zonder hen en we steunen op elkaar, zowel in goede als in slechte tijden.

Sara

Ik zou moeten zeggen dat ik een echt ondersteunende partner heb die mijn visie en een sterk geloof deelt; zodat ik zowel praktische als spirituele ondersteuning heb.

Q3. Wat is een cruciaal moment in uw reis waarop durf zijn vruchten heeft afgeworpen?

Jessica

We hadden het idee om ons vitamineassortiment te creëren bijna opgegeven vanwege vele mislukkingen, afwijzingen en kosten. Maar er zat een diepe roeping in mij om het te doen. Ik wist dat het moest. We besloten alles in te zetten wat we hadden en riskeerden het. Het was het waard. Als je vasthoudt aan je oprechte missie en doel, zul je zeker slagen.

Sara

Toen ik voor het eerst The Dream Collective wilde starten, had ik geen financiering, geen zakenpartners en iedereen vertelde me dat ik gek was. Maar omdat ik het durfde te proberen en durfde te falen, ben ik er binnen een paar jaar in geslaagd om het van een bijzaak om te zetten in een mondiaal bedrijf met meerdere miljoenen dollars, dat nu in de top 10 van diversiteits- en inclusieadviesbureaus in de Azië-Pacific staat. . Als ik terugdenk aan wat het voor mij mogelijk maakte om dit te bereiken, was het die geest van durf en ik wil dat meer vrouwen zich bevoegd voelen om het te omarmen zoals ik dat deed.

Q4. Jessica, met de lancering van de JSHealth-app, samen met het e-commerce-imperium dat je hebt gecreëerd, bestaat er geen twijfel over dat je een felle vrouw in de technologie bent. Wat betekent het voor jou om meer vrouwen in de techniek te zien?

Deze heb ik te danken aan ons hoofd groei, Caroline. Ze begon bij ons op 21-jarige leeftijd en leidt nu het imperium met technologie en e-commerce als haar sterke punten. Ze is nu pas 25 jaar oud en volgens mij een vrouw om in de gaten te houden in de technische ruimte.

Vraag 5. Sarah, jij hebt je ontwikkeld  ZeDares als resultaat van een felle passie om meer vrouwen in de technologische industrie te zien. Wat betekent het voor jou om meer vrouwen in de techniek te zien?

Voor mij garandeert het de economische zekerheid van vrouwen in de toekomst. De technologie-industrie heeft zoveel banen van de toekomst en omdat veel traditioneel door vrouwen gedomineerde functies, zoals administratie en boekhouding, het risico lopen geautomatiseerd te worden, is de realiteit dat vrouwen technologie moeten nastreven, omdat dit een van de veiligste en duurzaamste carrièrepaden is die er zijn.

Vraag 6. Waarom denk je dat vrouwen aarzelen om een ​​carrière in de technologie na te streven en wat zou je advies zijn aan iemand die overweegt de eerste stap te zetten?

Jessica

Ondernemen is een en al ontbering en uitdaging – elke dag.

Je moet de goede en de slechte aspecten omarmen – en vooral de moeilijkere momenten doorstaan ​​– dat zijn de momenten die het bedrijf uiteindelijk vooruit helpen.

Sara

Ik denk dat vrouwen worden tegengehouden door een aantal persoonlijke en systemische barrières, waarvan uit ons onderzoek is gebleken dat dit de redenen zijn waarom vrouwen geen carrière in de technologie overwegen. Wij hebben gemaakt  SheDares om de misvattingen over een carrière in de technologie te doorbreken en routes naar toegang te tonen, om niet alleen te illustreren dat ze de technologie in kunnen gaan, maar om nog een stap verder te gaan en hen te laten zien hoe. Mijn advies is om de eerste stap te durven zetten en de mogelijkheden te verkennen die er zijn, want je hebt zoveel meer te winnen dan te verliezen.