Eindejaarsbericht van oprichter Jess

Hallo iedereen,

Jess hier, oprichter van JSHealth.

Ik wilde het jaar afsluiten met een welgemeende dankjewel. Het kan heel moeilijk zijn om mijn waardering voor jullie allemaal altijd via schermen te zien en te zien, maar ik hoop dat je het voelt.

Alles wat ik de afgelopen 10 jaar van het leven van JSHealth heb gedaan, was puur om u te ondersteunen om uw beste en gezondste leven te leiden. Ik zeg vaak: het is mijn oprechte liefde voor deze gemeenschap die mij elke ochtend uit bed en achter mijn bureau haalt, om producten en inhoud te creëren die u op een doelgerichte en betekenisvolle manier van dienst kunnen zijn. Het voelt echt als mijn roeping.

En juist het feit dat u ons merk keer op keer blijft kiezen als uw vertrouwde vitaminemerk, maakt al dat harde werk zo bevredigend voor het team en mij. Heel erg bedankt.

Als er één ding is dat voor ons als bedrijf niet kan worden ontkend, is het dat wij als team echt om jullie geven en producten en inhoud creëren om jullie behoeften te ondersteunen. Als je eens wist hoeveel vriendelijke woorden er over je worden gesproken en hoeveel vreugde je in ons leven brengt. Je voelt je echt als vrienden en familie voor ons!

Elk product is ontworpen om de belangrijkste pijnpunten en zorgen die u met ons deelt aan te pakken, van spijsvertering en stress tot huid en slaap - en daarom hoop ik dat onze formules ervoor zorgen dat u zich meer gehoord en gezien voelt.

De manier waarop onze producten mensen over de hele wereld ondersteunen om zich van binnenuit goed te voelen, is wat ons als bedrijf drijft! JSHealth is gebouwd op de filosofie dat lichaamsliefde en vriendelijkheid de basis vormen voor een gezond leven. Al onze JSHealth-supplementen en huidverzorgingsproducten zijn gemaakt om u te helpen zich op uw best te voelen en het vertrouwen te krijgen dat u verdient.

Daarom wil ik je bedanken dat je ons als het door jou gekozen merk hebt gesteund in een uitdagend jaar voor zovelen. U realiseert zich misschien niet wat uw steun voor ons als klein en groeiend bedrijf betekent, maar het houdt ons letterlijk op de been.

Vergeet niet dat je nooit alleen bent. En soms worden de meest uitdagende en kwetsbare tijden uiteindelijk absolute zegeningen.

We zijn hier voor jou! Wij houden van jou. Groetjes. En fijne feestdagen!

x Jess

(Jessica Sepel, oprichter van JSHealth Vitamins)