Mijn beste tips voor een natuurlijke schoonheidsroutine

Wat we op onze huid smeren, wordt bijna net zo gemakkelijk door ons lichaam opgenomen als het voedsel dat we eten, dus ik denk dat het belangrijk is dat we net zoveel aandacht besteden aan wat er in onze huidverzorgingsproducten zit als aan wat er in ons voedsel zit. Ik gebruik graag natuurlijke producten – en zelfs dingen die je in je keuken kunt vinden – wanneer ik maar kan. Dit zijn mijn beste natuurlijke schoonheidstips:

  • Voor mijn haar gebruik ik graag koudgeperste kokosolie als vochtinbrengend masker. Het doet wonderen en ruikt ook nog eens heerlijk.
  • Als ik een puistje heb, gebruik ik appelciderazijn, gedept op watten – het zorgt ervoor dat ze in een oogwenk verdwijnen!
  • Ik ben dol op een doe-het-zelf-gezichtsmasker gemaakt van haver, water en citroen of avocado – ik heb verschillende geweldige recepten in mijn boek, The Healthy Life .
  • Gooi chiazaden en gojibessen in je smoothie voor gezonde vetten en een stralende huid!
  • Haar heeft voeding nodig uit voedsel: goede vetten zoals avocado, vis, zaden, zalm en eiwitten die voorkomen in vis, kip, eieren, vlees en plantaardige eiwitten zoals bonen en peulvruchten. Door uw inname van groen te verhogen, krijgt uw haar ook de mineralen die nodig zijn voor groei en kracht.
  • Groen sap is ook een geweldige schoonheidsbehandeling. Probeer zoveel mogelijk groenten in te pakken om aan uw dagelijkse portie te voldoen en uw schoonheid ook een boost te geven.