De Nourish Hub is live!

Vandaag is een spannend moment op het hoofdkantoor van JSHealth Vitamins omdat onze gloednieuwe Nourish Hub zojuist live is gegaan!

We hebben achter de schermen hard gewerkt met ons team van interne natuurgenezers en voedingsdeskundigen om u een bestemming te bieden waar u algemeen gezondheids-, voedings- en levensstijladvies kunt krijgen... en hier is het dan eindelijk. Deze persoonlijke ervaring is het geschenk van Jess aan u, onze speciale gemeenschap, om uw welzijnsreis verder te ondersteunen en u te helpen gezond te blijven.

Wat wordt er aangeboden:

  • Chat één-op-één met onze experts
  • Evenwichtig voedingsadvies en recepten
  • Opbeurende levensstijlpraktijken
  • Gezondheidsproducten om u te ondersteunen

Hoe u aan de slag kunt gaan:

Het beste gedeelte? Het is allemaal GRATIS. U kunt ons team van experts direct bereiken via chat tijdens online uren of via e-mail met een responstijd van 12 - 24 uur. Ga naar onze Nourish Hub en krijg toegang tot een persoonlijke quiz om ons te helpen u te leren kennen.

Ontmoet ons team:

Azura - Natuurgeneeskundige

Bachelor in de gezondheidswetenschappen (natuurgeneeskunde)

Hallo, mijn naam is Azura en ik ben een natuurgeneeskundige. Als natuurgeneeskundige werk ik met zowel voeding als kruiden om mensen met een aantal gezondheidsvragen te helpen. Ik ben vooral geïnteresseerd in het ondersteunen van mensen bij vrouwelijke reproductieve en hormonale problemen. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn jonge gezin en eet ik graag gezond en lekker eten.

Kelly - Voedingsdeskundige

Bachelor in de gezondheidswetenschappen (voedings- en dieetgeneeskunde)

Hoi! Mijn naam is Kelly en ik ben voedingsdeskundige. Ik heb een passie voor gezond leven dat zowel evenwichtig als duurzaam is. Ik kan u helpen met een breed scala aan gezondheids- en voedingsvragen en kan u begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ik hou ervan om heerlijke maaltijden te koken en de beste brunchplekken te vinden!


Dit advies mag het persoonlijke advies van uw eigen zorgverlener niet vervangen; het is uitsluitend algemeen advies.