JSHealth Staffers FAVORIETE formules + huidverzorging

Hier zijn enkele van de geliefde producten van het JSHealth-personeel, rechtstreeks gedeeld vanuit ons hoofdkantoor, voor ondersteuning van binnen en buiten.


Zoë - Hoofd Design en Branding

BINNEN:

De Angst + Stress-formule! Het is een ondersteunende en unieke mix van ingrediënten zoals Ashwagandha, Passiebloem en Vitamine C om de zenuwen te kalmeren en te kalmeren.

BUITEN:

Ik ben dol op de Balancing Vitamin Cleanser. Het heeft mijn gezicht volledig getransformeerd, mijn roodheid verminderd en mijn huid helderder gemaakt.

 

Kel - Voedingsdeskundige en klantrelatiemanager

BINNEN:

De PM+ formule is favoriet vanwege de combinatie van Lavendel, Passiebloem en Magnesium. Het nachtkastje is hiervoor het perfecte huis!

BUITEN:

Ik ben absoluut dol op ons Pro-Collagen Vitamin Serum, het zorgt ervoor dat mijn gezicht zo gehydrateerd, glanzend en gevoed aanvoelt! Ik kijk ernaar uit om dit elke ochtend en avond te gebruiken.

Laura, socialemediamanager

BINNEN:

Skin + Digestion is een topkeuze omdat het het zelfvertrouwen van de huid ondersteunt, waar zoveel mensen moeite mee hebben.

BUITEN:

Ik ben dol op de Probiotic Vitamin Moisturiser, omdat mijn huid ongelooflijk gevoelig is en zo goed op dit product reageert. Ik voel me er zo zacht en bedauwd door.

 

Lolita Walters, hoofd tekst en redactie

BINNEN:

De Probiotic+-formule bevat specifieke stammen die een gezonde werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen. Het is ook veganistisch en houdbaar, dus gemakkelijk mee te nemen op reis omdat het niet gekoeld hoeft te worden.

BUITEN:

Ik gebruik graag het complete 4-Stappen Vitamine Huidverzorgingssysteem omdat het mijn regime zo eenvoudig en effectief maakt - het heeft mijn huid echt getransformeerd!

  

Brooke, uitvoerend assistent

BINNEN:

PM+ formule zeker! Het kalmeert de geest en vermindert de rusteloze en verstoorde slaap.

BUITEN:

Onze lichtgevende vitamineolie - dit is mijn heilige graal geworden. Ik voeg een paar druppels toe aan mijn dagelijkse vochtinbrengende crème voor een onmiddellijke glans, en gebruik het ook twee keer per week met mijn Gua Sha. Mijn huid houdt er van!


Georgia May, Talent en partnerschappen

BINNEN:

De Detox + Debloat-formule zit vol met ingrediënten die worden gebruikt in de traditionele westerse kruidengeneeskunde, zoals venkel, om een ​​opgeblazen gevoel in de buik te verlichten. Perfect voor die dagen waarop je geniet van lekkere pizza en pasta!

BUITEN:

Het Pro-Collageen Vitamine Serum is mijn absolute favoriet! Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat mijn huid zo gehydrateerd en bedauwd aanvoelt, en zit geweldig onder make-up. Het ruikt naar superfrisse citrus.

 

Lees altijd het etiket en volg de gebruiksaanwijzing.