We vieren onze door vrouwen aangedreven JSHealth Retail Community!

We spraken met enkele van onze inspirerende vrouwelijke JSHealth Vitamins-retailers ter ere van Internationale Vrouwendag, die levende voorbeelden zijn van moedige, gepassioneerde veranderingsmakers.

Dus hoe is het om een ​​door vrouwen opgerichte detailhandel in de gezondheidszorg te runnen? Deze JSHealth-welzijnsvrouwen delen hun ervaringen, plus hun advies voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen!

ELLA SMITH

Wat zijn uw zaken? Mijn bedrijf is Two Red Springs Pilates en we hebben twee locaties - opererend onder de instagram-handvatten @tworedsprings_pilates en @trs_pilates_ballarat

Wat inspireert jou? Mijn inspiratie was mijn liefde voor het gevoel dat Pilates mij gaf, zowel fysiek als mentaal. Ik begon les te geven in mijn woonkamer, die al snel te druk werd, dus opende ik een studio in mijn plaatselijke buitenwijk om deze met anderen te delen. De Red Springs zijn de sterkste op de hervormer en vandaar dat de naam is ontstaan.

Wat is je grootste leerervaring? Mijn grootste leerpunt is dat je nooit stopt met leren! Ondernemen is constant, evoluerend en probleemoplossend. Soms is het een gevecht!

Wat is het beste advies dat u kunt delen? Houd in de gaten waar je naartoe gaat, maar vergeet niet terug te kijken naar hoe ver je bent gekomen. We kunnen zo hard voor onszelf zijn bij het opbouwen van het volgende onderdeel van ons bedrijf, waarbij we ons afvragen of we wel goed genoeg zijn, dat we vergeten stil te staan ​​bij alles wat we hebben bereikt. Ondernemen is echt hard werken, maar zo de moeite waard.

Waar kunnen mensen jou vinden? www.tworedspringspilates.com en www.trspilatesballarat.com

CAROLYN WILCOX

Wat zijn uw zaken? Mijn bedrijf is Spa Fit Group Pty Ltd, waartoe Skin B Fit Spa en onze internationale spa-trainingsprogramma's behoren. Mijn focus ligt op het verbeteren van de natuurlijke schoonheid en het welzijn, zodat u uw beste leven kunt leiden met uw dierbaren.

Er komen kansen als je je dromen durft te verwezenlijken. Ik had het geluk dat ik in mijn jeugd een kappersopleiding kreeg in mijn kleine stadje in de Snowy Mountains, waarna ik mijn internationale schoonheidskwalificaties voltooide, wat uitgroeide tot een internationale carrière in de schoonheidsindustrie die meer dan vier decennia besloeg!

Hoe heb je uitdagingen in het bedrijfsleven overwonnen? Met trots lanceerden we JS Health in onze kliniek twee dagen voordat een tragedie toesloeg. Nadat we ons bedrijf tijdens pandemische sluitingen hadden verzorgd, sloot Skin B Fit Spa in februari 2022 vanwege een brandstichting op ons winkelcentrum in Patterson Lakes VIC, waarbij 15 winkels werden getroffen en onze hechte gemeenschap werd getraumatiseerd. Gedurende deze tijd was mijn man nog steeds in het buitenland buitengesloten van het land, en onze dochter in QLD was buitengesloten van VIC (lockdown). Ik had ook net mijn moeder en mijn fitte, gezonde 60-jarige broer verloren, ik had tijd nodig om te genezen. Ik heb de tijd gebruikt om een ​​nieuw concept te creëren, dat het verlies en de stress aanpakt waarmee iedereen de afgelopen jaren te maken heeft gehad. Nu, aan de andere kant, gaan we binnenkort weer open op een nieuwe locatie, met ons nieuw gecreëerde 'B Fit Lifestyle Store'-concept, en met trots zullen we JSHealth uitdragen!

Wat is je grootste leerervaring? Mijn grootste leerervaring is dat situaties in het bedrijfsleven snel kunnen veranderen en dat je bereid moet zijn om te reageren. Ik heb spectaculaire successen en spectaculaire mislukkingen gehad!

Wat is het beste advies dat u kunt delen? Mijn advies aan andere vrouwelijke founders is: ga ervoor en houd je passie levend! Je moet blijven evolueren, niet proberen alles voor iedereen te zijn, alles op papier krijgen, consistent zijn in je daden en woorden, en nooit opgeven!

NATASHA LEE

Wat zijn uw zaken? Mijn bedrijf is Sanctuary Skin Care, een geavanceerde huidkliniek gevestigd in Neutral Bay, NSW. Dit jaar is ons 10e jaar actief!

Wat heeft u geïnspireerd om het bedrijf te starten? Na mijn studie bedrijfskunde aan de universiteit heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als IT-analist. Ik was een vierkante pin in een rond gat! Ik wilde dolgraag een carrièreswitch. Ik wilde werken in een beroep dat voor mij vanzelfsprekend was, een beroep waar ik ook gepassioneerd door was - en ik wilde dat het een klantgericht bedrijf zou zijn, omdat ik het echt leuk vind om voor mensen te zorgen. Ik besloot Schoonheidstherapie te gaan studeren, met als doel een huidkliniek te openen. Ik opende mijn eerste bedrijf 2 jaar nadat ik afstudeerde met mijn schoonheidsdiploma en heb nooit meer achterom gekeken!

Wat is je grootste leerproces geweest? Jouw team is jouw sleutel tot succes. Neem de tijd om de juiste mensen te vinden. Het aantrekken en behouden van klanten begint met het aantrekken en behouden van de mensen die deze klanten bedienen.

Wat is één advies dat je aan andere vrouwelijke oprichters zou geven?

Ik heb er 3:

  1. Zorg met integriteit voor uw klanten en behandel iedereen met hetzelfde niveau van respect en hoge servicestandaard, wat er ook gebeurt. Hetzelfde geldt voor uw team: behandel uw team altijd met integriteit en respect en zie hoe ze floreren!
  2. Blijf in je eigen rijstrook. Maak je niet te veel zorgen over wat je concurrentie doet. Uw bedrijf heeft een persoonlijkheid, net als u: laat het stralen!
  3. Ga in contact met gelijkgestemde zakenmensen. Ik ken twee geweldige vrouwen in mijn branche: we helpen en ondersteunen elkaar altijd, of het nu gaat om zakelijk advies of morele steun in uitdagende tijden. Ik waardeer onze vriendschap enorm. Wij tillen elkaar op!

Waar kunnen mensen jou vinden? @sanctuaryskincare en www.sanctuaryskincare.com.au

JENNER DICKINSON

Wat zijn uw zaken? Ik ben de zeer gelukkige bedrijfseigenaar van Studio 8, een prachtige kapsalon aan het strand in Manly, NSW.

Wat heeft u geïnspireerd om het bedrijf te starten? Mijn kinderen waren mijn inspiratie. Ik was een jonge moeder die lange dagen werkte als salonmanager in Zuidoost-Londen. Met 2 schooluitval en een woon-werkverkeer was ik 12 uur het huis uit. Ik wist dat ik mijn carrière moest laten werken voor mij en mijn gezin, het moederschuldgevoel is reëel!

De stap zetten om een ​​merk te creëren en mijn eigen salons te openen was eng, maar het heeft me een echt gevoel van voldoening gegeven. Mijn moeder is een grote inspiratiebron voor mij, ze is een geweldige zakenvrouw en doordat ik haar ondanks tegenslagen een succesvol bedrijf heb zien opbouwen in een door mannen gedomineerde industrie, heb ik de drive gekregen om te slagen. Ik voel me heel gelukkig dat ik haar als mijn mentor heb.

Wat is je grootste leerproces geweest? Als je een eigen bedrijf runt, zul je obstakels tegenkomen, maar ik heb geleerd diep adem te halen en te ontspannen omdat er altijd een oplossing is. Het hebben van een geweldig team en een geweldige cultuur zijn zo belangrijk voor het succes van een bedrijf. Het is van cruciaal belang dat uw team betrokken en geïnspireerd blijft en naar hetzelfde doel toe werkt.

Wat is je grootste advies? Geloof in jezelf. Helaas worden we als vrouwen niet aangemoedigd om ambitieus, eigenwijs of stoutmoedig te zijn. Ik heb lang getwijfeld aan mijn capaciteiten en dacht dat andere mensen het altijd beter wisten dan ik. Het heeft bijna 20 jaar geduurd voordat ik mijn eigen bedrijf had en van mijn fouten had geleerd, voordat ik besefte dat ik het misschien wel het beste wist!

Waar kunnen mensen jou vinden? @studio8_hair En https://studio8hair.com.au/