De reis van oprichter Jess om JSHealth Vitamins Skin te creëren

Vandaag vieren we de lancering van JSHealth Vitamins Skin! Hier deelt onze oprichtster Jessica Sepel haar reis naar het creëren van ons NIEUWE huidverzorgingsassortiment.

Het is gewoon een andere manier om vitamines te gebruiken...

“De JSHealth Vitamins Skin-collectie is een natuurlijk verlengstuk van waar we goed in zijn: u nog een andere manier laten zien om de kracht van vitamines te ervaren. Onze passie voor hoe vitamines ons intern kunnen ondersteunen, bracht mij ertoe een duik te nemen in de wetenschap achter het plaatselijk gebruik van vitamines voor de gezondheid van de huid en ondersteuning bij veroudering. Het blies me weg! Pas toen voelde het alsof het het juiste moment was om een ​​nieuwe productlijn te creëren waarin vitamines centraal staan. De JSHealth Vitamin Skin-collectie is echt een natuurlijke uitbreiding van JSHealth Vitamins en laat je nog een andere manier zien om van vitamines te houden en deze te gebruiken.

Het is een reis van 2,5 jaar geweest...

“Ik heb onze huidverzorging de afgelopen 2,5 jaar samen met vooraanstaande huidwetenschappers ontwikkeld, waarbij ik gebruik heb gemaakt van dezelfde ongelooflijke, wetenschappelijk gebakken ingrediënten waar onze vitamines bekend om staan, samen met een overvloed aan resultaatgerichte ingrediënten uit de natuur. Het is huidverzorging die eenvoudig te gebruiken en te begrijpen is, maar toch zeer effectief. Ik heb dit assortiment voor mezelf, mijn team en mijn geliefde gemeenschap gecreëerd om je huid naar nieuwe hoogten te tillen.

De kloof dichten tussen natuurlijk en effectief...

“Ik heb altijd natuurlijke huidverzorging gebruikt en toen ik dertig werd, merkte ik dat mijn huid echt wat extra ondersteuning nodig had. Ik kon geen producten vinden die natuurlijk maar ook krachtig effectief waren. Bovendien ging een van de meest voorkomende vragen die ik de afgelopen tien jaar van jullie, mijn dierbare JSHealth-gemeenschap, kreeg over mijn favoriete natuurlijke huidverzorgingsmerk dat ik effectief vond. Eerlijk gezegd had ik gewoon geen merk om aan te bevelen.

“Ik moet zeggen dat ik na al die jaren zoeken naar 'die ene' als het om mijn huidverzorgingsregime gaat, het eindelijk heb gevonden - nou ja, het heb gecreëerd - en het is baanbrekend! Ik heb dit assortiment echt ontwikkeld voor mezelf, mijn team en mijn geliefde gemeenschap.

Simpel, puur, krachtig....

“Ik geloof dat huidverzorging puur en krachtig moet zijn, maar toch eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. Ons kenmerkende 4-stappensysteem is gemaakt voor alle huidtypes om een ​​scala aan effectieve, wetenschappelijk onderbouwde vitamines, voedingsstoffen en plantaardige ingrediënten aan uw huid te leveren met slechts 4 producten ( Baancing Vitamin Cleanser , Pro-Collagen Vitamin Serum , Luminous Vitamin Oil en Probiotic Vitamin Moisturizer ) 's ochtends en 's avonds te gebruiken. Ik raad aan om onze door experts samengestelde stappen te volgen voor optimale resultaten. Elk van deze huidverzorgingsproducten werkt echter ook afzonderlijk krachtig. Door dit regime te gebruiken, heb ik mijn beste huid ooit gekregen. Ik kan niet wachten tot je het ervaart!”