NIEUW Vitamine Haarverzorging! Het lanceringsbericht van Jess

Mijn beste JSHealth-gemeenschap,

Ik voel me emotioneel als ik dit schrijf! Vandaag is het iets heel bijzonders als we ons natuurlijke, vitamine-aangedreven haarverzorgingsassortiment lanceren! Ik kan echt niet geloven dat dit gebeurt. Ik herinner me de dag dat we met dit project begonnen, bijna drie jaar geleden, en het is iets waar je al vanaf dag één om vraagt... nu zijn we er eindelijk! Wat een reis is het geweest.

De waarheid is dat ik altijd moeite heb gehad om de balans te vinden tussen natuurlijke haarverzorging en producten die zijn ontworpen voor hoge prestaties. Ik wilde een actueel assortiment creëren dat beide biedt, om jullie allemaal verder te ondersteunen op jullie haarreis.

Ik begon samen te werken met onze wetenschapper en toonaangevend haarbiochemicus Annabelle om een ​​shampoo en conditioner te creëren waarin onze geliefde vitamines de belangrijkste actieve ingrediënten waren. En dat niet alleen: het zou een natuurlijke haarverzorgingsrevolutie zijn! Pure formules die vrij zijn van nare dingen, maar toch wetenschappelijk gericht zijn en resultaten opleveren.

Ik ben zo trots op wat we vandaag lanceren! Het 2-Step Vitamin Haircare-systeem bestaat uit de Purifying Vitamin Shampoo en Nourishing Vitamin Conditioner. Er is elk beetje aandacht voor detail in deze formuleringen gestoken. We hebben er al het goede in gedaan en de rest weggelaten - het is 100% vrij van parabenen, sulfaten en synthetische geurstoffen, en is ook 100% veganistisch en dierproefvrij.

De shampoo is echt een schone innovatie voor hoofdhuid en haar, geformuleerd om zachtjes te schuimen tot een goed schuim (iets dat ik nooit in een natuurlijke shampoo zou kunnen vinden!), reinigt en zuivert, terwijl het revitaliseert, aanvult en glans opbouwt. Vervolgens vult de luxe crèmeconditioner het perfect aan. Het is ultra-hydraterend en herstellend, en maakt gebruik van een geavanceerd toedieningssysteem voor voedingsstoffenmoleculen om haar en hoofdhuid diep te doordrenken met herstellende en glansversterkende actieve stoffen. Bovendien ontwart en verzacht deze conditioner het haar - nog een gamechanger voor natuurlijke haarverzorging.

Samen met Annabelle heb ik ons ​​kenmerkende JSH Miracle Hair Complex™ ontwikkeld, dat in beide producten zit. Het bevat 7 wetenschappelijk onderbouwde vitamines, voedingsstoffen en plantaardige ingrediënten voor een gezonde hoofdhuid en zijdezacht, glad en vitaal haar. Onze op maat gemaakte mix bevat een zorgvuldig samengestelde combinatie van veganistische keratine, provitamine B5, vitamine C, calendula, avocado-olie, vitamine E en wierook.

Als experts op het gebied van inneembare haarverzorging hebben jullie mijn passie gezien voor supplementen gemaakt met vitamines. Ik hoop alleen dat je de passie en zorg VOELT die in dit actuele haarverzorgingsassortiment is gestoken, ontworpen om je hoofdhuid echt te voeden en je haar van wortel tot punt te transformeren.

Ik heb het zelf al een tijdje uitgeprobeerd en mijn haar is eerlijk gezegd nog nooit zo goed geweest. Ik vind het zo leuk dat jij dit ook ervaart!


Liefs Jess xo