Jess deelt haar persoonlijke verhaal achter het vitamineassortiment

Veel mensen vragen mij waar mijn liefde voor vitamines begon. Mijn achtergrond als klinische voedingsdeskundige en mijn passie om mensen te helpen een evenwichtig, vreugdevol leven te leiden, hebben mij er zeker toe gebracht om JSHealth Vitamins te creëren, maar er zit zoveel meer in het verhaal...

Al op zeer jonge leeftijd had ik een ware liefde voor vitamines. Mijn grootouders en ouders genoten er allebei van om elke ochtend bij het ontbijt een selectie vitamines te nemen. Ik herinner me dat ik ze dit zag doen en, nieuwsgierig, vroeg wat ze naar binnen slikten. Ik herinner me dat visolie, vitamine C en probiotica bovenaan de lijst stonden.

Toen ik opgroeide, werd ik die tiener wiens badkamerplanken letterlijk tot de rand gevuld waren met vitamineflessen! Mijn zussen plaagden me hier vaak mee omdat ik zo geobsedeerd was.

Interessant genoeg was mijn eerste baan op school bij Priceline Pharmacy, waar ik mijn lunchpauze doorbracht met het stalken van de vitamineafdelingen en het zeuren van de floormanager om me over elk merk en elke formulering te vertellen.

Mijn volgende baan op school was in een natuurvoedingswinkel, waar ik opnieuw geobsedeerd raakte door de vitaminetellers en -schappen. Ik kon er echt geen genoeg van krijgen! Ik merkte dat ik overweldigd werd door de wens om elke formulering die ik tegenkwam, uit te proberen. Ik kon niet geloven hoe voedingsstoffen en mineralen mij zoveel beter konden laten voelen en mijn passie bleef groeien.

Ik denk dat ik het niet echt in één ding kan uitleggen, maar de vitamineruimte heeft me altijd enorm opgewonden. Het voelde als een natuurlijke liefde en vreugde om over te leren!

Toen ik afstudeerde van mijn 5-jarige voedingsstudie en privé met patiënten begon te oefenen - WOW! Dit is echt het moment waarop ik ontdekte hoe vitamines letterlijk het leven van mensen kunnen veranderen. Ik zag de kracht die ze hadden toen ze in een therapeutische dosis werden voorgeschreven door een gerenommeerd merk. Het merk, de dosering en de zuiverheid maakten een wereld van verschil.

Ik zal nooit een bijzondere patiënt vergeten die worstelde met slopende angst en depressie. Ze deed de juiste dingen: goed eten, sporten en haar uiterste best doen.

Ik heb haar een hele hoge dosis pure visolie, probiotica en B6 voorgeschreven. Ze kon werkelijk niet geloven hoeveel beter ze zich voelde. Het was fenomenaal. Dit gebeurde keer op keer in de klinische praktijk.

Na ongeveer 6-7 jaar in de gezondheidsindustrie te hebben gewerkt, drie gezondheidsboeken te hebben geschreven en echt in contact te zijn geweest met wat gewone mensen doormaken op het gebied van hun gezondheid, voelde ik de aantrekkingskracht om mijn eigen assortiment te creëren.

Ik zag ook echt een gat in de markt waarvan ik wist dat die gevuld moest worden om mensen de best mogelijke ervaring met vitamines te geven. Ik merkte dat er weinig innovatie was en ik had ook het gevoel dat de vitaminewereld en de gangpaden overweldigende mensen waren. Daarom hebben we besloten om een ​​'probleemoplossend' assortiment te creëren waarin de vitaminewereld de strijd van de persoon bespreekt, bijvoorbeeld: Angst + Stress , Huid + Spijsvertering en Haar + Energie . Ik had ook het geluk dat ik de belangrijkste problemen en symptomen kende die zovelen ervoeren. Mijn doel met JSHealth Vitamins was om u te helpen minder verwarring en meer duidelijkheid te krijgen over wat u nodig heeft als het gaat om het selecteren van producten. Wij zouden het harde werk voor u doen!

Vervolgens ontmoette ik onze vitaminefabrikanten en leerde ik over de kracht van het toevoegen van ingrediënten aan de formules die altijd 100% door onderzoek werden ondersteund. Iets wat niet veel bedrijven deden, geloof het of niet!

Door mijn eigen assortiment te creëren, heb ik de kwaliteit van de ingrediënten, de combinatie en de therapeutische dosering kunnen controleren om ervoor te zorgen dat elke formule een geneeskrachtige en krachtige werking creëert.

Ik ben meer dan dankbaar voor de manier waarop onze vitamines hun transformerende resultaten opleveren, maar eerlijk gezegd: ben ik verrast? Niet echt! Deze formules zijn werkelijk de beste op de markt wat betreft zuiverheid en effectiviteit.

Ik kan zeggen dat ik trots ben op wat we doen als vitaminebedrijf. En ik ben altijd zo dankbaar dat jullie, onze geweldige gemeenschap, met ons mee op reis zijn.

Liefs Jess x